Skip to main content

Hvordan lage / redigere en film med Windows Movie Maker i Windows Vista

Hvordan lage / redigere en film med Windows Movie Maker i Windows Vista

Geoffrey Carr

I denne veiledningen vil jeg vise deg hvordan du bruker Windows Movie Maker (en svært videoredigeringsprogramvare i Windows Vista) for å redigere og lage filmer.

For å opprette eller redigere en film må du ha en videofil som skal brukes sammen med. La oss anta at du importerte 2 klipp fra videokameraet ditt, og du vil bli med dem sammen og legge til bakgrunnsmusikk og overganger.

Åpne Windows Movie Maker ved å klikke på Start orb - Alle programmene.

Klikk på Importer media knappen og velg de to filmklippene du vil jobbe med.

Høyreklikk på klippet og velg Legg til tidslinje - Gjør dette for begge klippene.

Nå som klippene dine er lagt til tidslinjen, kan vi begynne å endre dem. Merk: for å endre rekkefølgen på klippene på tidslinjen, venstre klikk på klippet og dra det når du ønsker det.

La oss legge til litt bakgrunnsmusikk. Klikk på Lyd eller musikk i Import seksjon og velg en lydfil.

Høyreklikk på lydfilen og velg "Legg til i tidslinjen".

Ikke hva lydfilen er lagt til tidslinjen, vi kan synkronisere den med de to klippene. For å oppnå dette, plasser musen i begynnelsen / slutten av lydfilen (2 røde piler skal vises) og dra den til ønsket posisjon.

Deretter la vi legge til en overgang. Overganger gjør passering fra ett klipp til et annet, se mer estetisk og profesjonelt. Klikk på overganger knappen, velg en overgang og forhåndsvis den.

Når du finner en overgang du liker, klikker du på den og drar den på det siste klippet i tidslinjen. Du bør ende opp med noe lignende i bildet under.

Foruten å legge til en bakgrunnslyd og en overgang, kan du ta dette videre og legge til Narrations, Credits og titler og andre kule effekter til filmen.

Det siste trinnet i å lage filmen er faktisk å publisere filmen. Klikk på Publiser film knappen, velg hvor du vil publisere den og ... du er ferdig!

Link
Plus
Send
Send
Pin