Skip to main content

Løs PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA 0x00000050 feil

Løs PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA 0x00000050 feil

Geoffrey Carr

De SIDE FEIL I IKKE-STEDET OMRÅDE stoppfeil kan oppstå når datamaskinen er under tung belastning. Den har en feilkontroll har en verdi på 0x00000050 og kan også indikere at ugyldig systemminne er blitt referert. Minneadressen kan være feil, eller minneadressen peker på frigjort minne. Feil maskinvare, en buggysystemtjeneste, antivirusprogramvare og et ødelagt NTFS-volum kan alle generere denne typen feil.

Stop 0x00000050 (parameter1, parameter2, parameter3, parameter4), PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

SIDE FEIL I IKKE-STEDET OMRÅDE

This Stop message occurs when requested data is not found in memory. The system generates a fault, which normally indicates that the system looks for data in the paging file. In this circumstance, however, the missing data is identified as being located within an area of memory that cannot be paged out to disk. The system faults, but cannot find, the data and is unable to recover. Faulty hardware, a buggy system service, antivirus software, and a corrupted NTFS volume can all generate this type of error.

Hvis du nylig har lagt til noe maskinvare, fjern den og se. Hvis du oppdaterte en hvilken som helst driver nylig tilbakebetaling eller avinstallere den og se. Hvis dette ikke hjelper, fortsett.

1. Test minnet ditt

For å fikse dette må du kjøre minnekontrollen på datamaskinen din. Begynn med å trykke påWINKEY + R knappkombinasjon for å starteLøpenytte. Skriv deretter inn,mdsched.exeog trykk deretter på Enter. Det vil ikke starte Windows Memory Diagnostic Tool og vil gi ut to alternativer-

  1. Start på nytt nå og sjekk for problemer (Anbefalt)
  2. Sjekk etter problemer neste gang jeg starter datamaskinen min

Nå, i henhold til det alternativet du valgte, vil datamaskinen starte på nytt og sjekke om minnebaserte problemer. Hvis du får noen problemer der, vil det reparere det automatisk ellers hvis det ikke oppdages noen problemer, er dette sannsynligvis ikke årsaken til problemet.

2. Kjør System File Checker

Dette vil reparere potensielt ødelagte eller skadede Windows-systemfiler. Du må kjøre denne kommandoen fra en forhøyet kommandoprompt.

Du kan også bruke vår freeware FixWin til å kjøre System File Checker-verktøyet med et klikk.

3. Deaktiver automatisk styring av filformatstørrelse

Først av alt, start med å høyreklikke påDenne PCen. Du kan finneDenne PCenpå skrivebordet eller når du søker etter det i søkefeltet i Cortana.

Klikk deretter påEiendommer. Klikk nå på den venstre kolonnenAvanserte systeminnstillinger.

Pass på at du er i kategorien som er merket somAvansert.

Under delen kalles somOpptreden,klikk på knappen som kalles somInnstillinger.

Et nytt mini-vindu vil dukke opp, navigere til en kalt fanAvansertder også.

Under delen kalles somVirtuell hukommelse,klikk på knappen som kalles somEndring.

Et nytt nytt mini-vindu vil dukke opp.Fjern merkingenalternativet angir,Administrer automatisk personsøkingsfilstørrelse for alle stasjoner.

Nå må vi øke sidestilen. For å d, dobbeltkall mengden minne som tildeles som standard inne i tekstfeltet.

For eksempel ble personsøkingsstørrelsen for min maskin gitt som minimum som 16 MB, så for den opprinnelige størrelsen, gjør den til 32 MB. Som anbefalt verdi vi har er 1907MB, vil jeg gjøre maksimal størrelse et sted rundt 4000 MB. Dette vil nå tildele mer plass til personsøking i individuelle stasjoner.

Og klikk deretter OK. Lukk alle vinduer og start datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

4. Oppdater Enhetsdrivere

Det er en stor mulighet for at driverne som er installert på datamaskinen, ikke er kompatible med Windows 10. Oppdatering av driverne er ikke vanskelig. Bare hør til Enhetsbehandling for å gjøre det nødvendige. Eller du kan bare gå til nedlastingsseksjonen på produsentens nettsted. Få alle driverne som er nyere enn det som er installert på datamaskinen din.

4. Systemgjenoppretting

Du kan prøve å bruke Systemgjenoppretting og tilbakestille datamaskinen til en tidligere kjent stabil tilstand. Hvis du ikke pleier å bruke denne funksjonen, kan du alltid begynne å bruke den fordi det kommer ned til å være en veldig pålitelig løsning når du feilsøker en rekke feil.

5. Deaktiver antivirusprogrammene dine

Antivirusprogramvare kan også utløse denne Stop-meldingen. Deaktiver programmet og avgjøre om dette løser feilen. Du kan deaktivere Windows Defender på datamaskinen din hvis du bruker tredjeparts antivirusprogramvare, bare høyreklikk på ikonet for antivirusprogrammet i systemfeltet i oppgavelinjen. Deretter velger du alternativet for å deaktivere antivirusbeskyttelsen i en begrenset periode. Velg riktig alternativ.

6. Kontroller disken for feil

Et ødelagt NTFS-volum kan også generere denne feilen. Løpe Chkdsk / f / r i et ledetekstvindu for å oppdage og reparere diskfeil.

7. Deaktiver minnebufring i BIOS

Åpne BIOS og deaktiver minnebufring i BIOS. Se om dette hjelper.

Gi oss beskjed om dette innlegget hjalp.

Relaterte innlegg:

  • Løs Windows Stopp Feil eller Blå Skjerm av Død
  • Slik finner du og reparerer minnelekkasjer i Windows 10/8/7
  • Gjør Windows 10 Start, Kjør, Avslutt Faster
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Diskusjon: Best Free Antivirus for Windows PC

Link
Plus
Send
Send
Pin