Skip to main content

Slik sporer du IP-adressen

Slik sporer du IP-adressen

Geoffrey Carr

IP-adressesporing har alltid blitt avbildet som et ultimativt verktøy for å spore plassering i filmer. Det er alltid en geek som stanser i tallene og får en nøyaktig plassering av enheten. I virkeligheten er ikke IP-sporing kanskje den avanserte, men det fungerer sikkert. IP-adressesporing er nyttig hvis du vil spore de besøkende, finne noen mistenkelig aktivitet, og du vil spore den ned, eller du vil at nettsiden din automatisk skal laste brukerens land og vise relevante opplysninger. I dette innlegget har vi dekket noen grunnleggende gratis online IP-adresse lokaliseringstjenester som kan hjelpe deg med å spore IP-adressen av plasseringen.

Spor IP adresse adresse

ipTRACKERonline.com

Denne tjenesten er den beste online IP-sporingstjenesten tilgjengelig. Vi har allerede dekket det i vår e-post overskrift opplæring post. Du vil kanskje sjekke det ut her. Internett-tjenesten er enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn en IP-adresse og trykke på send-knappen. Programmet vil også automatisk laste inn IP-adressen din som standard. Dette kommer nyttig når du vil spore deg selv.

Når du har sendt inn forespørselen, vil den vise mye informasjon om IP. Noen av de tilgjengelige detaljene er Land, Region, By, Vertsnavn, Organisasjon og Internett-leverandør. Også geolokasjonen vises på et kart sammen med koordinatene. Du kan bruke alle disse detaljene til din referanse, og du kan også kontakte den aktuelle Internett-leverandøren for ytterligere detaljer om IP. ipTRACKERonline.com gir deg også noen andre verktøy for å overvåke og spore IP-adresser. Tjenesten tilbyr også API-tilgang til en minimal pris; Du kan kjøpe 150.000 spørringer for rundt 40 $. Klikk her for å gå til ipTRACKERonline.com

IPLocation.net

IPLocation er en annen IP geolocation sporingstjeneste som har mye å tilby. Hva er spesielt med denne tjenesten er at den sporer din IP-adresse og henter data fra fem forskjellige geolokasjonsdatabaser. Du kan se resultatene som besvares av hver av dem. IPLocation lar deg også spore IPv6 og til og med domenenavnene. Den viser detaljer som land, region, by, lengdegrad, breddegrad, vertsnavn og organisasjon. Mangfoldet av databaser lar deg bekrefte ektheten til hverandre. Men du kan bli overrasket over å se forskjellige svar fra noen av databasene. Bortsett fra IP-sporing, tilbyr tjenesten forskjellige verktøy som subnet kalkulator, proxy sjekke og e-post overskrifter explorer. Klikk her for å gå til IPLocation.

infoSniper.net

infoSniper er en kommersiell web API geolocation tjeneste. Bortsett fra API, kan du få tilgang til tjenesten via deres nettside gratis. Det returnerer et svar med alle de generelle detaljene vi allerede har dekket i dette innlegget. Tjenesten tilbyr også årlige og månedlige ubegrensede API-planer. 150 000 spørringer kan koste deg rundt 40 $ og en månedlig ubegrenset plan rundt $ 85. Klikk her for å gå til infoSniper.

IPFingerPrints

Denne tjenesten sporer IP-adresser ved hjelp av MaxMind Geodata Provider. Merk at MaxMind var en av de fem leverandørene som ble brukt av IPLocation.net. MaxMind regnes for å være veldig nøyaktig i USA, og du kan sjekke nøyaktighetsnivåer for andre land online. IPFingerPrints gir alle nødvendige detaljer og koordinatene på et kart. Klikk her for å gå til IPFingerPrints.

IP-Tracker.org

IP-Tracker er en gratis IP-oppslag og IP-sporingstjeneste. Den kommer med ganske mange funksjoner som de andre tjenestene ikke har. Annet enn generelle detaljer som vertsnavn, IP-adresse og geolokalisering, kan denne tjenesten gi deg omvendte DNS-resultater, og en svarteliste sjekker resultatene.

Blacklist Check kan fortelle deg om en bestemt IP allerede er funnet med noen skadelig aktivitet eller ikke. Det kan gi deg et trusselsnivå mellom 0-255 og den siste skadelige aktiviteten registrert. Klikk her for å gå til IP-Tracker.org

Disse var noen få tjenester som kan hjelpe deg med å spore en IP-adresse av plasseringen. Pass på at du kontrollerer nøyaktighetsnivåene i en geolokasjonsdatabase før du stoler på resultatene. Hvis du har flere lenker å legge til som hjelper deg med å spore IP-adresser, kan du legge dem til i kommentarene nedenfor.

Hvis du ønsker å bla uten å eksponere din virkelige IP-adresse, kan du bruke en gratis proxy-programvare eller en VPN-programvare.

Link
Plus
Send
Send
Pin