Skip to main content

Win.Privacy Privacy Tool for Windows 10

Win.Privacy Privacy Tool for Windows 10

Geoffrey Carr

Ikke alle Windows10-brukere kan vite dette, men PCen sender noen data til Microsoft. Windows 10 er utvilsomt det beste operativsystemet til dags dato, men det har fortsatt noen sikkerhetsløkker. OS-personverninnstillingene lar deg konfigurere Windows 10-personverninnstillinger. I tillegg har vi allerede tatt en titt på noen Windows 10 Personvern Fixer Tools som hjelper deg med å raskt tilpasse personverninnstillingene. I dag vil vi se på et annet slikt verktøy som heter Win.Privacy som lar deg deaktivere Windows 10 Telemetry-tjenester på datamaskinen din.

Win.Privacy Privacy Tool for Windows 10

Win.Privacy, det gratis og enkle programmet krever ingen installasjon og kommer med et brukervennlig grensesnitt og tar mindre enn et minutt å lande på PCen. Hovedoversikten har alt, og du trenger ingen teknisk kunnskap om å bruke verktøyet. Du kan fikse personvernproblemene med bare ett enkelt klikk eller en knapp.

Bruke verktøyet er enkelt. Du trenger bare å laste ned zip-filen til Vinne. Personvern og kjør oppsettet. Start programmet og klikk på knappen 'Fiks personvernproblemer ' og hvile er tatt vare på av verktøyet.

Men det er viktig å gå gjennom innstillingene først slik at du er klar over de endringene verktøyet vil gjøre for systemet.

Verktøyet oppretter automatisk en systemgjenopprettingspunkt før du starter med reparasjonen. Så du kan angre endringene og gjenopprette tidligere konfigurasjon av PCen. Det er også en loggkolonne i hovedoversikten som viser alle trinnene du har utført i verktøyet, rett fra lanseringen til løsningen.

Hvordan Win.Privacy fungerer

 • Oppretter et systemgjenopprettingspunkt.
 • Deaktiverer og sletter 'dmwappush’ og 'DiagTrack’.
 • Endrer vertsfilen i Windows og blokkerer dataene som sendes til Microsoft, og dermed fastsetter personvernproblemene dine.
 • Verktøyet hjelper også med å deaktivere dvalemodusfunksjonen, stedstjenesten, Cortana og Windows Error Reporting.
 • Avinstallerer de forhåndsinstallerte appene på PCen.
 • Deaktiver uønskede Windows 10-tjenester.

Verktøyet lar deg også:

 1. Deaktiver Windows Update Service.
 2. Deaktiver plassering.
 3. Deaktiver dvalemodus.
 4. Sett diagnose- og bruksdata til "grunnleggende".
 5. Blokker Windows Telemetri IPs.
 6. Deaktiver Cortana.
 7. Deaktiver Windows Feilrapportering.
 8. Deaktiver Windows 10-tjenester.

Programmet leveres også med litt ekstra verktøy som Systeminformasjon, Oppgavebehandling, E-postklient, Tekstkryptering og Nettstedblokkering. Klikk på Ekstra verktøy fanen for å bruke dem.

De andre alternativene i verktøyet inkluderer -

Angre endringer- hvor du kan angre endringene som er gjort av verktøyet og gå tilbake til forrige innstillinger.

Administrer Windows 10 Metro Apps- der du kan avinstallere appene som er forhåndsinstallert på din Windows 10-PC.

Windows 10-tjenester- Her kan du deaktivere eller aktivere Windows-tjenestene på PCen.

Totalt er Win.Privacy et enkelt og nyttig verktøy som lar deg reparere personvernproblemene dine på din Windows 10-PC. Imidlertid mangler verktøyet riktig informasjon om hvilke fikser som skal gjelde, og hvilke ikke - det bør være en hjelpefil for å forstå konsekvensene av løsningene.

Det er to "readme" tekstfiler som hjelper brukerne å forstå verktøyet godt. De ekstra verktøyene og andre funksjoner gjør Win.Privacy mer nyttig. Besøk thecoffeeaddict.net å laste den ned. - men som vi tidligere nevnte, kontroller endringene det gjør og bare la det gjøre de endringene du vil ha den til. Hvis du ikke liker endringene som er gjort, kan du gå tilbake til det opprettede systemgjenopprettingspunktet.

Relaterte innlegg:

 • Administrer innstillinger for Windows 10 Telemetri og Datainnsamling
 • Endre Windows 10-personverninnstillinger og beskytt ditt personvern
 • Konfigurer Firefox Quantum-nettleseren for å deaktivere telemetri og datainnsamling
 • 12 Verktøy for å justere Windows 10 Personverninnstillinger og fikse personvernproblemer
 • Vinn kule premier på MSN Bing Switch og Win Contest

Link
Plus
Send
Send
Pin