Skip to main content

Slik bruker du Spotify på Sonos Speaker

Slik bruker du Spotify på Sonos Speaker

Geoffrey Carr

Spotify er den mest populære musikk-streamingtjenesten i verden, og Sonos er et av de beste merkene med smarte høyttalere. Slik får du dem til å fungere sammen.

Gjør seg klar

For å bruke Spotify på Sonos høyttaleren trenger du:

  • En Sonos-høyttaler satt opp og koblet til Wi-Fi-nettverket ditt.
  • En Premium Spotify-konto og Spotify-appen er installert på smarttelefonen din. Dessverre støtter Spotify ikke streaming fra gratis kontoer på en Sonos.
  • Sonos Controller-appen (tilgjengelig for iOS og Android).

Vi skal demonstrere alt dette med en iPhone og en Sonos One, men prosessen skal være veldig lik på Android.

Sette opp en Spotify-konto på Sonos

Åpne Sonos Controller-appen på smarttelefonen, trykk på "Mer", og klikk deretter på "Legg til musikktjenester" -oppføringen. Velg Spotify fra listen over tjenester.

På siden Add Service klikker du på "Add to Sonos" -knappen, og klikker deretter på "Koble til Spotify" -knappen på neste skjermbilde.

Spotify-appen åpnes på telefonen din og sender innloggingsinformasjonen din til Sonos-appen. Etter noen sekunder åpner Sonos-appen sikkerhetskopiering igjen, og du kan skrive inn et navn for Spotify-kontoen din. Merk at dette navnet bare blir brukt hvis du legger til flere Spotify-kontoer i Sonos-appen. Gi navnet på kontoen din, og klikk deretter på "Ferdig" -knappen.

Og akkurat slik har du Spotify satt opp på Sonos. For å konfigurere en annen Spotify-konto, følg bare de samme trinnene ovenfor.

Kontrollerer Spotify på din Sonos

Det er to måter å kontrollere Spotify på Sonos: fra Sonos Controller-appen og direkte fra Spotify-appen.

Fra Sonos Controller App

Åpne Sonos Controller-appen, velg "Bla gjennom" og velg deretter Spotify-kontoen din. Herfra kan du velge hvilken musikk du har lagret i Spotify, inkludert spillelistene du har laget ved å gå til Din musikk. Du kan også bruke de andre alternativene til å spille av musikk fra Spotifys egne spillelister og de øverste sangene for øyeblikket.

Du kan også bruke kategorien "Søk" for å finne en hvilken som helst sang, artist eller album du vil ha. Spotifys søk er universelt, så det lister alle stedene en kunstner er tilgjengelig for.

Fra Spotify App

Sonos Controller-appen er funksjonell, men ikke veldig skreddersydd for Spotify. Den beste måten å kontrollere Spotify på Sonos er faktisk gjennom den vanlige Spotify-appen.

Åpne Spotify-appen og velg sang, artist eller spilleliste du vil høre. Trykk på "Tilgjengelige enheter" for å se en liste over alle enhetene som er koblet til Spotify-kontoen din. Du kan se ett alternativ for at jeg heter "Kitchen." Dette er Sonos-enheten jeg nettopp har satt opp.

Velg din Sonos fra listen og hva du lyttet til på Spotify begynner å spille på det.

Nå kan du bare bruke Spotify-appen som vanlig, men i stedet for musikk som spilles på telefonen, spiller den gjennom Sonos.


Sonos Controller-appen er flott for å sette opp Sonos, men det er ikke en ideell kontroller. Det må bare jobbe med for mange forskjellige tjenester for å være bra for noen av dem. Heldigvis er det enkelt å kontrollere din Sonos direkte fra den mye bedre Spotify-appen.

Link
Plus
Send
Send
Pin