Skip to main content

Agnitio Speech Recognition Software: Naviger Windows ved hjelp av Voice

Agnitio Speech Recognition Software: Naviger Windows ved hjelp av Voice

Geoffrey Carr

Det anslås at andelen talegjenkjenningsprogramvare i det globale markedet vil stige med manifolder i de kommende årene. Stigningen er sannsynligvis drevet av utviklingen i Computational Linguistics (den vitenskapelige studien av språk fra et beregningsperspektiv) som brukes til finjustering av nøyaktigheten til automatiske talegjenkjennelsessystemer og som sådan finner søknad i ulike bedrifter. Når det er sagt, er det dusinvis av programvare tilgjengelig gratis, men bare noen få navigerer gjennom Windows-miljøet med letthet. En av dem er Agnitio Speech Recognition Software.

Agnitio Speech Recognition Software

Agnitio Tale Recognition Software kutter kort oppgaven med å åpne og bruke programmer som Notisblokk, Kommandoprompt, Diskopprydding, Event Viewer. Kort sagt, det gir en alternativ måte til en Windows-bruker å navigere gjennom ofte brukte systemfunksjoner. For eksempel kan du åpne flere nettleser økter og få tilgang til favoritt søkemotoren.

Den eneste forutsetningen for å aktivere denne funksjonaliteten er at du bør ha en arbeider mikrofon koblet til datamaskinen din og sørg for at talegjenkjenningen er aktivert i systemet.

Når du først laster ned programmet, velger du et språk for å fullføre installasjonen. Når programmet er fullført, viser programmet en skjerm som viser deg listen over kommandoer.

Mot øverste høyre hjørne av hovedskjermbildet finner du knapper / faner for å få tilgang til

  1. Innstillinger skjerm
  2. Minimer appen
  3. Lukk appen

Under 'Innstillinger Skjerm'Kan du finne' Generelle innstillinger 'seksjonen som lar deg velge å kjøre programmet enten ved Windows Start opp eller minimere det til' System skuff '.

En annen seksjon lar deg velge en stemme for programmet. Som standard velges en kvinnelig stemme, men du kan velge 'Mannlig stemme' ved å klikke i avmerkingsboksen merket mot alternativet.

På samme skjerm kan du også velge mellom 2 forskjellige temaer:

  1. Lys
  2. Mørk

Hvis du vil at denne endringen skal tre i kraft, må du starte datamaskinen på nytt. I alle sammen er Agnitio et lett verktøy som er utformet for å strømlinjeforme arbeidsflyten din ved å åpne forskjellige applikasjoner via talekommandoen.

I alt er Agnitio et lett verktøy som er utformet for å strømlinjeforme arbeidsflyten din ved å åpne forskjellige applikasjoner via din talekommando. Besøk thecoffeeaddict.net å laste den ned.

Les neste: Gjør Windows bedre å forstå stemmen din.

Link
Plus
Send
Send
Pin