Skip to main content

Slik kopierer du nettadresser for alle åpne faner i Chrome og Firefox-nettleseren

Slik kopierer du nettadresser for alle åpne faner i Chrome og Firefox-nettleseren

Geoffrey Carr

Vi har sett hvordan du lagrer alle åpne faner som nettleserbokmerker på Windows PC. La oss nå se hvordan du kan kopier og lagre alle nettadressene til de åpne fanene til utklippstavlen slik at du kan lime dem inn i Notisblokk. Vi vil ta et vev på en forlengelse som hjelper deg med å gjøre det i Chrome og Firefox.

Tenk deg en situasjon der du handler online. Du er interessert i å kjøpe et produkt, men vil ha det til en svært konkurransedyktig pris. Normal øvelse som følger heretter, er å sammenligne prisen på produktet på forskjellige nettsteder. Du åpner hjemmesiden til ulike shoppingwebsteder. Men mens du gjør det, senker du nettleserens hastighet. For å fikse dette, må du lukke nettleseren og starte på nytt, men du mister også noen av nettstedene som ble åpnet tidligere.

Kopier nettadresser for alle åpne faner i Firefox-nettleseren

Manuell kopiering av adressene i nettleserens adressefelt kan igjen være ganske tidkrevende. Så begynner jakten på en løsning. Selv om det finnes dusinvis av utvidelser tilgjengelig for det formål, kan en enkel innstilling i Firefox-nettleseren kopiere plasseringen fra alle åpne faner, i stedet for å måtte åpne alle faner og kopiere / lime inn nettadresser i et tekstdokument.

Start Firefox-nettleseren og åpne noen få faner. Nå, for å kopiere alle nettadresser samtidig, gjør du følgende:

Klikk på hamburgerikonet for å utvide Firefox-menyen. Fra menyuten velger du 'alternativerFliser.

Deretter velger du 'Generell'Setting og under sitt'oppstart'Delen, noter ned'Hjemmeside'Verdi. Dette er viktig siden verdien må gjenopprettes etter å ha gjort trikset. Hvis du ikke finner noen oppføring her, ignorer og fortsett videre.

Klikk på "Bruk nåværende sider"-Knappen. Alle nettadresser for åpne faner flyttes til "Hjemmeside" -feltet. Om nødvendig kan du kopiere dem derfra ved å velge dem alle som bruker Ctrl + A nøkler som en snarvei og deretter kopiere dem med en annen kommando - Ctrl + C!

Det er alt der er til det.

Når du prøver å kopiere nettadresser fra "Hjemmeside" -feltet, vil du legge merke til at de er adskilt av "|" -karakteren. Du kan erstatte dette tegnet med en ny linje, for å få en ren liste over nettadresser hver på en egen linje. Alt du trenger å gjøre for å gjøre dette trikset, er å ha programmer som Notepad ++ eller en annen editor-app installert på systemet ditt som støtter flykte sekvenser.

Hvis du er ute etter Firefox-utvidelse, deretter SendTab-nettadresser som lar deg sende nettadressene til alle åpne faner til standard e-postklienten din, slik at du enkelt kan sende dem til noen.

Kopier nettadresser for åpne faner i Chrome-nettleseren

Hvis du er en Chrome-elsker og ser etter en utvidelse for å kopiere alle åpnede faner til utklippstavlen, kan du prøve disse to utvidelsene.

  • Få webadresser for åpne faner - Denne utvidelsen fungerer som ønsket. det kopierer adressen til et åpnet nettsted til et utklippstavle umiddelbart. Bare legg til utvidelsen til nettleseren, klikk på ikonet og velg "Kopier til utklippstavlen".

  • Kopier alle nettadresser - Denne lille utvidelsen legger også til den manglende funksjonen i nettleseren. Den lar deg kopiere og åpne flere nettadresser ved hjelp av innmatingsfunksjonen. Formater tilgjengelig: Tekst, HTML, JSON og tilpasset format.

Vet du om en slik utvidelse? Del med!

Link
Plus
Send
Send
Pin