Skip to main content

Browser Wars: Feature Sammenligning Chart - Topp 5 populære nettlesere

Browser Wars: Feature Sammenligning Chart - Topp 5 populære nettlesere

Geoffrey Carr

Krigen for dominans i bruksandelen i nettleserens markedsplass har aldri vært kjedelig. Fra den dagen som Internet Explorer overlevde og erstattet Netscape's navigator som den dominerende nettleseren, har det vært oppvarming. Første Firefox kom og utfordret Internet Explorer, og nå har vi Chrome, utfordrende begge deler.

Hvilken er den beste nettleseren?

Å velge en riktig nettleser er en veldig personlig beslutning og avhenger helt av deg - og det er ikke noe som den "beste nettleseren". Det finnes flere alternative nettlesere tilgjengelig for Windows, men blant de mest populære nettleserne som er tilgjengelige, er Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera og Safari.

Et brukervennlig brukergrensesnitt, raskt i fart, plug-in-støtte, sikkerhetsfunksjoner, etc., er noen av funksjonene vi ser etter i en god nettleser. Mens en nøyaktig sammenligning mellom topp 5 er ganske vanskelig, har vi gjort et forsøk på å liste ned og sammenligne funksjonene til disse nettleserne. Vurdering for hastigheten er kanskje ikke perfekt, men vi har testet standardinstallasjonene til hver og deretter rangert dem - og så er dette basert på vår personlige erfaring.

Mens vi fant ut at Internet Explorer var den raskeste til å starte opp og hoppe til livet, etterfulgt av Chrome, Opera, Safari og Firefox, følte vi at det var navigasjonstid eller gjengivelse av sider, det fulgte Chrome svært nært av IE - og deretter Firefox, Opera og Safari.

Vi har samlet og sammenlignet listen over funksjoner i hver av nettleseren. Hvis det er et uoverensstemmelse eller en feil et sted, eller hvis noe mer må legges til, vennligst pek det ut i kommentarene, og vi vil rette opp det.

Sammenligning av nettlesere

TWC forfatter Lavish Thakar har laget denne funksjonen sammenligning diagram for disse nettleserne. Hvis du ikke kan se det riktig, og ønsker å se et større bilde, vennligst klikk på bildet.

Det var en tid da folk hadde blitt lei av Internet Explorer, og de begynte å lete andre steder, og Firefox blir snart en elskling av Internett-surferen. Men det bildet ser ut som å endre seg igjen.

Internet Explorer er tilbake i regnskapet med sin 9. versjon, som er langt bedre enn tidligere versjoner. Mange har byttet tilbake til IE9 nå. IE9 i dag, anses av kanskje å være en av de sikreste og raskeste nettleserne!

Men det bærer bagasje fra fortiden. Navnet 'Internet Explorer'! Alle problemene som tilskrives det tilhører IE6-æraen og er ikke lenger gjeldende for IE9. Likevel bærer IE9 bagasjen. Ingenting Microsoft kunne ha gjort for å forbedre Windows Vista ville ha betydning - som det allerede hadde et dårlig navn. IE har også et dårlig navn i løpet av IE6 dager, og det har satt seg fast. Den er ikke lenger "i" for å bli sett ved hjelp av Internet Explorer, spesielt blant de yngre - og dette er et av poengene Microsoft må faktorere i mens de bestemmer seg for fremtidens kurs for IE.

Chrome Også er det raskt og sikkert, og det har vist høy vekst og adopsjonsrate. Det kan godt veksle Firefox som den mest populære alternative nettleseren over hele verden. Faktisk ser trenden mot Internet Explorer nå ut til å være mer fra Chrome.

Firefox synes å ha falt fra mange gode bøker på grunn av noen grunner. Kanskje er det på grunn av høyt minnebruk ... !? Men det stiller fortsatt et band med svært sterke lojalister som elsker det for hva det er. Firefox prøver nå å spille fangst med sin rask oppdateringssyklus, og vi håper bare at de vil lykkes.

Opera er fortsatt elsket mye, av et utvalg av brukere, men igjen er markedsandelen dessverre languishing på en dumme 5%. Dens brukere er svært beskyttende og vokiferous om å forsvare den og dens funksjoner - men ingen kan tilby noen grunn til sin lave markedsandel; selv etter at nettleserene ble introdusert.

Safari for Windows, vel, ble aldri forventet å gjøre altfor godt, men det synes fortsatt å være noen som liker det. En av nedturene for å installere denne nettleseren, er dens store størrelse. Det følger med bagasjen til Apple Updates også - noe som gjør at nedlastingsstørrelsen for Windows virkelig stor.

Browser Wars

Nettleserkrigen i de kommende årene forventes å være mer voldsom. Internet Explorer forventes å legge til mange nye funksjoner, inkludert den mest savnede stavekontrollen. Mozilla og Google vil også forbedre og legge til nye funksjoner til sine respektive nettlesere. Opera og Safari, kan ikke forventes å ligge lavt. La oss se hvordan 2012 viser seg for disse nettleserne ... bare tiden vil fortelle!

Vi vil gjerne høre hva du har å si om din favoritt nettleser! Dine kommentarer, observasjoner, tilbakemelding, buketter, murstein, forslag til vårt diagram vil være hjertelig velkommen.

Med innganger fra Lavish Thakar

Link
Plus
Send
Send
Pin