Skip to main content

Samsung jobber på neste generasjon Windows Phone - The Galaxy W

Samsung jobber på neste generasjon Windows Phone - The Galaxy W

Geoffrey Carr

De tre store gigantene i Mobile OS-industrien, Google, Apple og Microsoft (beklager BlackBerry) jobber hardt for å dominere markedet og legger alt gjennom for å vinne denne uendelige krigen. Apple har nylig vist ut tidbits av iOS 6 og iPhone 5-funksjoner i WWDC 2012 i dag, og Google vil avdekke detaljer om neste versjon av Android senere måned i sin Google I / O-hendelse.

Ikke bekymre deg; Microsoft har også mange overraskelser som kommer for sine Windows Phone-brukere denne måneden.

Microsoft er klar til å forhåndsvise Windows Phone 8 Apollo 20. junith på Windows Phone Summit. Så vidt vi vet har operativsystemet blitt fullstendig omskrevet, og forbedret på mange av de strenge maskinvarebegrensningene Microsoft pålagt tidlig Windows-telefoner. Windows Phone 8 kan omfatte støtte for høyere skjermoppløsninger, dual-core og muligens quad-core prosessorer, brukerutvidbart minne og NFC. I tillegg kan Skype integreres i operativsystemet, og Windows Phone 8 kan føre til at Microsoft Microsofts Zune-programvare avvikles med lansering av Xbox Music planlagt senere i år.

Og ifølge en siste rykt fra European Windows Phone-nettstedet hevder WP7.nl at Samsung tester en Windows-versjon av sin populære Galaxy-serie av smarttelefoner. Windows-versjonen av denne Galaxy-serien smarttelefonen er ryktet for å bli kalt Samsung Galaxy W.

Dessverre har lekkasjen ikke noen påståtte bilder eller enhetsdetaljer. Beviset kommer fra en test på WP Bench, en app som kjører benchmarks på Windows-telefoner. En lekket test viser at en enhet som heter "Samsung Galaxy W" blir testet med den kjører på Windows Phone OS 7.10.8779 (et bestemt byggnummer for Windows Phone 7.5).

Testen sikrer at en Galaxy Series Windows Phone snart skal lanseres i markedet. Men vi er sikre på at Samsung vil vente til Microsoft vil fullføre arbeidet med Windows Phone 8 før lanseringen av denne telefonen i markedet. Vi kan forvente det som den første Windows Phone 8-drevne smarttelefonen fra Samsung.

Galaxy-merkenavnet til Samsung er nok til å få tillit og interesse for brukere over hele markedet, og en Windows Phone-drevet Galaxy-serien smartphone vil sikkert få en fantastisk popularitet i markedet.

Samsung har nylig lansert Samsung Focus 2 Windows Phone i USA. 3,7-tommers skjerm, 4G / LTE-telefon er nå tilgjengelig på kontraktsbasis for kunder.

Her er det vi forventer i Samsung Galaxy W Windows Phone:

Telefonen kan få en oppbygging og følelse av Samsung Galaxy SII med et kraftigere batteri, et 8 megapiksler primært kamera, akkurat som av Samsung Galaxy SIII, 2 Megapixels sekundært kamera som Windows Phone 8 kommer med innfødt Skype-integrering, 4,3 "Super Amoled HD Skjerm med høyere oppløsning, 16 GB internt minne med eksternt SD-kort støtte for brukbart minne og en kraftig dual core prosessor.

Hvis en telefon som vår forventning er akkurat nå, vil Windows Phone sikkert gi en sterk suksess til sine konkurrenter.

Vi holder Samsung Galaxy W i komplett ryktefabrikk. Vi vil holde deg oppdatert om neste generasjons Windows Phone fra Samsung.

Hva er forventningene dine fra neste generasjons Windows Phone? Vennligst del med oss ​​i kommentarfeltet!

Relaterte innlegg:

  • Topp 10 tech gaveideer til jul
  • Beste smarttelefoner å kjøpe i 2018 hvis du skifter fra Windows Phone
  • Samsung Series 9: Visninger, Tekniske spesifikasjoner og pris
  • Samsung Series 3 spesifikasjoner, visninger og priser
  • iPhone 5 vs HTC Windows Phone 8X vs Nokia Lumia 920 vs Samsung Galaxy S III - Sammenligningskart

Link
Plus
Send
Send
Pin