Skip to main content

Alt er ikke tapt - Et Google Chrome-eksperiment verdt å se!

Alt er ikke tapt - Et Google Chrome-eksperiment verdt å se!

Geoffrey Carr

Google Chrome-brukere, du vil definitivt sjekke dette ut! Alt er ikke tapt er en eksperimentet fra Google Chrome, bygget i HTML5 spesielt for Google Chrome-nettleseren.

Alt er ikke tapt er et HTML5 musikk samarbeid mellom bandet OK Go, dansetroppen og koreograferne Pilobolus, og Google.

I begynnelsen vil du bli bedt om å fylle ut en melding i den oppgitte boksen. På slutten av dansen arrangerer danserne seg i alpahabet-meldingen etter eget valg.

En dans begynner, du vil se dansere som utfører, forskjellige Chrome-vinduer åpner, lukker, re-arrangerer og beveger seg, for å danne fantastiske mønstre.

Ulike skudd blir gjengitt i forskjellige nettleservinduer som beveger seg, re-size og re-align i hele brikken. Med HTML5s lerretsteknologi blir disse videoene tegnet i perfekt timing med musikken.

På slutten kan du lagre meldingen til det globale galleriet, lage et meldingskort, et tapet eller en mail og dele din dansemelding med venner. Du kan til og med legge inn meldingen din i en musikkvideo og få bandet danse det ut.

Meldingen All is not Lost er en melding om støtte fra bandet og Microsoft Japan til folket i Japan, i kjølvannet av de ødeleggende jordskjelvene som ropte landet nylig.

Gå hit i Chrome-nettleseren din, for å sjekke ut TheWindowsClub dance, og lag din egen også!

Link
Plus
Send
Send
Pin