Skip to main content

Slett All Browsing History i Safari

Slett All Browsing History i Safari

Geoffrey Carr

Hvis du deler en datamaskin, vet du hvor viktig det er å holde dine personlige data og surfevaner privat. Du kan alltid bruke Private Browsing-funksjonen, men hva hvis du glemmer? Du kan rydde øktdataene dine ved å bruke Tilbakestill-funksjonen i Safari.

Klikk på Rediger og velg Tilbakestill Safari ...

Deretter får du denne bekreftelsesskjermen hvor du kan bestemme hva du skal beholde og hva som skal gå. Husk at når du trykker på Tilbakestill-knappen, er det ingen vende tilbake.

En rask måte å bekrefte det fungerte på er å sjekke historien. Ser ut som alt er klart.

Link
Plus
Send
Send
Pin