Skip to main content

Beste Kodi tilleggsprogrammer for Windows 10

Beste Kodi tilleggsprogrammer for Windows 10

Geoffrey Carr

Kodi er en åpen kildekode programvare som tidligere ble kalt som Xbox Media Center og ble opprinnelig brukt til Microsoft Xbox. Kodi lar brukerne kjøre all slags innhold som videoer, musikk på alle enheter som Windows, Android, iOS, Linux, og til og med Raspberry Pi. Kodi er en utmerket streaming app for streaming av TV-programmer, filmer, sport og filmer fra hjemmenettverket eller lokal lagring som ville slå en enhet som en smarttelefon eller en datamaskin til en streaming-set-top-boks.

Beste Kodi tilleggsprogrammer for Windows 10

Kodi er en av de beste programvarene som lar brukerne tilpasse programvaren ved å laste ned et bredt spekter av tilleggsprogrammer, bygger og programmer uten grenser og holdes ikke tilbake ved lisensiering. Installering av tilleggene gir brukeren fordelene for å streame hvilken som helst type innhold, hvor som helst uten noen begrensninger. For å forbedre brukeropplevelsen, Kodi add-ons brukes som låser opp tonnevis av funksjoner. Kodi add-ons gir en allsidig streaming applikasjonstjenester som vil utvide dine streamingopplevelser eksponentielt fra musikk til TV-programmer for å se på filmer.

Bruk av Kodi-tillegg kan imidlertid føre deg til juridiske problemer hvis du prøver å streame opphavsrettsbeskyttet materiale. For å hindre spion fra deg og beskytte personvernet ditt mens du streamer, foreslås Kodi-brukere å bruke VPN eller Virtual Private Network for å streame innhold på nettet sikkert. Likevel anbefales det å bruke de juridiske tilleggene for å oppleve risikofri streaming. I denne artikkelen har vi avrundet noen av de beste Kodi-tilleggene som er lovlige å bruke.

Plex

Plex er en populær programvare for streaming av din favoritt samling av TV-programmer, musikk, filmer og bilder på alle enhetene dine, hvor som helst, akkurat som Kodi. Plex administrerer alt ditt favorittmedieinnhold, og det kjører på alle typer server enn bare en dedikert PC. Selv om det er en Kodi-rival, kan Kodi-brukere få tilgang til Plexs offisielle kanal gratis. Den støtter alle de store operativsystemene som Linux, IOS, Windows og til og med Android. Få den offisielle Plex for Kodi addon her.

Lade

Charge er en gratis tilleggstjeneste som tilbyr et bredt utvalg av TV-programmer, sport, filmer og andre underholdningsserier. Dette er et kringkastingsnettverk som gjør at en bruker kan spille av musikk, videoer og andre mediefiler fra hjemmenettverket og Internett. Få Charge addon her.

Comet TV

Comet TV Live er et gratis Kodi addon som kan brukes til å se klassiske TV-programmer, uoppdagede edelstener og kultklassikere. Det fokuserer hovedsakelig på sci-fi-underholdning. Få Comet TV-tillegget her.

Tubi TV

Tubi Tv gir gratis tilgang til filmer og andre underholdningsprogrammer fra hvor som helst., Dette tillegget støttes på de fleste enheter, inkludert web. Brukerne kan få tilgang til innholdet fra en hvilken som helst enhet, synkronisere køen og fortsette å se hvor som helst. Innholdet vil imidlertid variere avhengig av geografisk plassering. Få Tubi TV-tillegget her.

Popcormflix

Popcormflix er en gratis addon-tjeneste som tilbyr en bred samling av filmer, TV-programmer, sport og andre underholdningsserier lovlig. Den gratis tilleggsprogrammet lar brukeren spille av musikk, videoer og andre mediefiler på nettet eller ved hjelp av smarttelefonprogrammer. Få Popcornflix video addon her.

FilmRise

FilmRise er et Kodi addon som tilbyr et bredt utvalg av populære filmer og TV-programmer. Addon er tilgjengelig for direkte og gratis streaming uten abonnement. FilmRise har en stor samling av høykvalitets filmer og TV-biblioteker. Få tillegget her.

Pluto. TV

Pluto.TV er et Kodi addon som lar deg streame 10 + kanaler av filmer, TV-programmer, sport, nyheter og andre underholdningsservice. Brukere kan streame deres favorittprogrammer gratis på alle Kodi-enhetene. Få tillegget her.

Noen forslag?

Link
Plus
Send
Send
Pin