Skip to main content

Express Animate: En gratis video editor og animasjon programvare for Windows

Express Animate: En gratis video editor og animasjon programvare for Windows

Geoffrey Carr

Når det kommer ned å lage videoer til nettet på YouTube eller andre plattformer, er det viktig å merke seg at du trenger alle de beste verktøyene du kan få hendene på. Nå er sjansene at du er en person som ikke har råd til premiumverktøyene, så med det for øye skal vi snakke om Express Animate.

Dette er et verktøy for animatorer som ønsker å legge til noe bluss til sine videoer. Med det kan brukerne lage objektanimasjoner, spesialeffekter, videooverganger og mye mer. Fra våre dager med å bruke denne Windows 10-programvaren, har vi kommet til flere konklusjoner, og vi skal snakke om dem i dag.

Slik bruker du Express Animate

Når du har lastet ned verktøyet, gå videre og start installasjonen. Du får se et vindu som spør om du vil installere tilleggsprogramvare. Du kan gjøre dette hvis du vil, men vi skal ikke snakke om disse verktøyene i dag.

Etter å hoppe over eller velge å installere verktøyene, vil Express Animate fullføre installasjonen. Programmet åpner automatisk redigeringsverktøyet som er hvor du skal gjøre mesteparten av arbeidet ditt.

Her kan du velge å opprette et nytt prosjekt, åpne et eksisterende prosjekt, eller åpne et prøveprosjekt.

Redigerer videoer

Hvis du har brukt andre videoredigeringsprogrammer før, bør du ha lite problemer med å komme rundt brukergrensesnittet til Express Animate. Det er ikke prangende, men det er funksjonelt, og det er viktigere enn et pent ansikt.

Hvis du vil redigere en video, klikker du på Lokale medier, naviger til videomappen, og importer din foretrukne fil til programmet. Når du har lagt til, vises videoen automatisk i tidslinje, og derfra kan brukerne trimme eller legge til andre objekter i videoen.

For eksempel, klikk på alternativet som sier Gjenstand øverst, og velg et hvilket som helst objekt du vil like å være en sentral del av videoen din. Du kan også legge til tekst, klippekunst, lyd og mye mer. Nå vil folk ikke komme over tonnevis av funksjoner, men det som tilbys her er godt nok for amatøren.

For flere alternativer, klikk på Hjem og velg FX-effekt funksjonen der du kan installere flere spesialeffekter i videoen din.

For å legge til en effekt, høyreklikk på videoen i tidslinjen, og velg deretter Legg til ny animasjonsnøkkel. Dette bør markere FX-effekter knappen, og derfra kan du bruke den til å legge til hvilke effekter du vil ha.

Lag videoen din

Etter at du har redigert videoen, er det nå på tide å produsere det og laste det opp til internett. Det du trenger å gjøre er å klikke på Hjem, velg deretter Lagre video. Her har du fem muligheter å velge mellom, og de er som følger:

  • Plate
  • Datamaskin / Data
  • Laste opp
  • Bærbar enhet
  • Bilde sekvens

Hvis du er en YouTuber, klikker du på Last opp, og deretter bestemmer du oppløsningen til videoen og laster deretter opp til YouTube direkte fra Express Animate. Hvis du vil, kan du til og med laste opp videoene dine til Facebook eller Flickr.

Den eneste ulempen vi kom over her, er det faktum at det tar lengre tid å gjengi enn noen andre videoredigerere, men opplastningstiden er alt basert på hastigheten på Internett-tilkoblingen din.

Samlet sett er dette et godt nok verktøy som fungerer som det skal. Ikke mange funksjoner, men hvis du bare vil gjøre grunnleggende videoredigering, er Express Animate mer enn god nok til dine behov. Last ned Express Animate akkurat nå via den offisielle nettsiden til høyre her.

Les neste: Beste gratis 2D & 3D animasjonsprogramvare for Windows.

Link
Plus
Send
Send
Pin