Skip to main content

Xleaner Last ned: En gratis Windows Junk Cleaner på steroider!

Xleaner Last ned: En gratis Windows Junk Cleaner på steroider!

Geoffrey Carr

Jeg har nylig kommet over dette nifty lille verktøyet som heter Xleaner. Xleaner er ikke som alle andre PC-rengjøringsmidler. Det er litt mer avansert. De fleste av oss er kjent med CCleaner, den populære Windows-reneren og CCEnhancer, CCleaner-tillegget som lar deg gjøre mer med CCleaner. Xleaner er så god som den, hvis ikke bedre. Det tilbyr mange flere alternativer - selv om jeg i begynnelsen ville si at man må vite hva man sletter ved hjelp av dette verktøyet. Det er derfor jeg sier, det er et avansert verktøy for avanserte brukere. I dette innlegget vil jeg gå gjennom noen få funksjoner i Xleaner.

Her er et skjermbilde av hovedgrensesnittet til Xleaner:

Her kan du se hvilke oppgaver freewareen kan utføre. Hva gjør dette programmet spesielt er evnen til å tilpasse det. Hvis du høyreklikker på den, har du muligheten til å legge til egendefinerte mapper, filer, registeroppføringer og File Mask. Videre skaper det en logg over alle handlinger det krever.

Når du klikker på et av disse alternativene, tar det deg til Innstillinger-panelet, der du kan gjøre det som er nødvendig.

Du kan deretter klikke på Purge for å starte prosessen. Når det går gjennom hele prosessen, vil det generere en logg med dato og klokkeslett - som du kan lagre for fremtidig referanse.

Nå er det ganske mange ting vi kan gjøre gjennom Innstillinger. Det er mange alternativer der, som vi kan aktivere eller deaktivere. Sjekk skjermbildene.

Som for Windows OS er det rensemuligheter for populære nettlesere som Internet Explorer, Firefox, Opera og Safari.

For Microsoft Office er det også rengjøringsalternativer - der vi kan velge å rydde alle søppelfiler relatert til Access, Excel, Word, PowerPoint, FrontPage, etc.

Nå under "Modul" -fanen, er det et alternativ å rengjøre Windows-registret etter bruk av Purge (Purge = Clean eller Delete here). Xleaner bruker Microsoft RegClean.exe for å utføre denne operasjonen. Men Microsoft har stoppet dette verktøyet etter Windows 98, så jeg lurer på hvorfor de fortsatt har det alternativet tilgjengelig. Kanskje de ikke er klar over det, eller de glemte bare å oppdatere verktøyet!

Freeware inneholder også et minne og volum alternativer er bra. Her kan du "rense" minnet eller sjekke volumet ditt.

Endelig tilbyr fanen Innstillinger deg flere alternativer for programmet.

En av mine favorittalternativer er Purge-metoden der vi kan flytte den til papirkurven i stedet for å bare slette dem.

Funksjonen til dette freeware kan forbedres ytterligere ved å laste ned og legge til plugins og add-ons til det. Det er en applikasjonsliste som den støtter. Du kan laste ned pluginet for å rense disse appene også, ved å høyreklikke på det og velge alternativet.

Du kan også søke etter Extensions og laste dem ned for å forbedre brukervennligheten til Xleaner.

Jeg glemte nesten å nevne Xleaner har både bærbar og en installasjonsversjon. Totalt er det et flott lite program, men det er mye rom for forbedring. Hvis du liker dette programmet, fortsett og test det. Men sørg for at du oppretter et systemgjenopprettingspunkt raskt først, før du bruker det.

Hvis du ikke liker den oransje oransje farge, kan du alltid endre temaet til Light Gray. Nettstedet nevner også en forbedret versjon av Xleaner som og laster ned og bruker gratis, ved å bare registrere den.

Xleaner nedlasting

Last ned side: Xleaner.

Link
Plus
Send
Send
Pin