Skip to main content

Legg vekt på avsnitt med Drop Caps i Word 2007

Legg vekt på avsnitt med Drop Caps i Word 2007

Geoffrey Carr

Du kan legge vekt på Word 2007-dokumenter ved å bruke Drop Caps ... du vet de store bokstavene i begynnelsen av et dokument eller et avsnitt som gjør at dokumentet ser veldig profesjonelt ut.

Klikk på begynnelsen av avsnittet du vil understreke. Klikk deretter på Sett inn-fanen på båndet og velg Drop Cap. Du kan bla til noen av de tre forhåndsinnstilte Drop Caps og dokumentet vil endres med ditt valg. Som standard vil det falle med tre linjer.

Men våre geeks er aldri fornøyd med standardinnstillingene. Du vil legge merke til på skjermen over det er et valg for Drop Cap-alternativer. På skjermbildet Alternativer kan du endre skrift, antall linjer som skal slettes og posisjonere.

Her er resultatet etter at du har valgt den stilige gamle engelske fonten. (Du vil kanskje endre vanlig skrift for å matche)

Dette er et fint tips for å legge til 37 stykker flair til TPS-rapportene dine, men bruk av Drop Caps for hvert avsnitt er trolig overkill. Brukt sparsomt, men jeg synes det er en fin kreativ touch!

Link
Plus
Send
Send
Pin