Skip to main content

Liste over beste gratis videodeling nettsteder for å laste opp innhold

Liste over beste gratis videodeling nettsteder for å laste opp innhold

Geoffrey Carr

Leter du etter en plattform for videodeling for å distribuere innholdet ditt? Det er hundrevis av videodelingsplattformer på nettet, men ikke alle er gratis. Eller skal vi si at ikke alle gratis videodeling nettsteder er gode nok til å gi deg engasjerende publikum for innholdet ditt. Jeg har en liste over de beste gratis videodeling nettstedene her for deg.

YouTube er faktisk den mest populære plattformen for videodeling for øyeblikket, men vi vet nesten ikke at det er mange flere slike plattformer på internett som kan gi deg et stort publikum og engasjement for innholdet ditt.

Gratis videodeling nettsteder

La oss sjekke ut listen, jeg noterer dem ikke inn i noen bestemt rekkefølge skjønt.

YouTube.com

YouTube trenger ingen introduksjon, da den er den mest populære plattformen for videodeling på nettet. Det brukes mest av bloggerne for video blogging og deling av innholdet som åpenbart er en inntektsform for dem. Du kan dele videoinnholdet ditt i den forskjellige kategorien her, med mindre du bryter med retningslinjene sine. Du finner alle slags videoer på YouTube, rett fra utdanningsvideoene, til hobbyvideoene, om anmeldelser til reklamefilmer med kort forretningsvirksomhet. YouTube tilhører Google, og dermed kan du også bruke Google AdSense-kontoen din til å tjene penger ved å laste opp verdifullt innhold.

Metacafe.com

Med et månedlig publikum på 12.500.000 besøkende, er Metacafe faktisk en flott nettside for å laste opp videoinnholdet ditt. Den beste delen om dette nettstedet er at det betaler deg for det gode innholdet. Hvis videoen din er god og populær, lønner den seg veldig bra. For hver video som rammer 20 000 visninger, betaler Metacafe $ 5 per 100 visninger. Pass på at du bare laster opp kvalitetsvideoer her fordi nettsiden har en veldig spesiell type algoritme som bare inneholder videoer med høy kvalitet. Metacafe er for det meste populært for de korte videoene, så hvis du har noe godt innhold i videoen din og det er filmet med god kvalitet, gi Metacafe en prøve.

Vimeo.com

Vimeo er ganske populært navn og faktisk den raskest voksende videodelingsplattformen for øyeblikket. Den er tilgjengelig både som en gratis og den betalte versjonen med noen ekstra funksjoner selvfølgelig. Vimeo får en alvorlig trafikk med rundt 130.000.000 besøkende hver måned. Den gratis kontoen hos Vimeo kommer med noen begrensninger av størrelse og begrensede alternativer, men med den betalte kontoen får du større plass og avanserte funksjoner. Den har for det meste profesjonelle videoer og er den beste plattformen for folk som vil selge sitt videoinnhold.

Break.com

Break er også et veldig populært og gratis nettsted for de korte morsomme videoklippene og morsomme bildene. Ja, du kan også laste opp bildene på denne plattformen for videodeling. Dette nettstedet aksepterer videoene i nesten alle populære format som inkluderer MOV, MPG, WMV og AVI. Som det handler om de korte videoklippene, godtar Break ikke videoen med en størrelse større enn 60 MB. Du kan laste opp videoen på Break gjennom mobiltelefonen din, via nettsiden eller du kan til og med sende videoen til Break. Bildealbumet på Break aksepterer formatene JPG, PNG og BNG. Det blir rundt 14.000.000 månedlige besøkende.

Dailymotion.com

Dailymotion er nesten like populær som YouTube, og det blir rundt 100.000.000 besøkende hver måned. Det er et fransk nettsted og lar brukere laste opp videoen i hver kategori uten begrensninger i det hele tatt. Den aksepterer de lange videoene og store filene også. Du kan laste opp en times video på Dailymotion begrenset til en størrelse på 2 GB. For vanlige brukere er opplastningskvaliteten begrenset til 1280 * 720p. Du kan også legge til koder, kanaler, kategorier her for å få mer engasjement.

LiveLeak.com

Dette er en britisk basert videodelingsplattform som lar brukere laste opp videoinnholdet i hver kategori, selv om det hovedsakelig har videoene på verdensarrangementer, politikk og sosiale problemer. Bare vær sikker på at du ikke bryter med noen policy på nettstedet, og du er god til å gå. Informative videoer får imidlertid det gode publikumet her på LiveLeak, for eksempel videoene om å bryte noen nyheter eller dele noen interessante fakta.

Twitch.com

Med et gjennomsnittlig publikum på 100.000.000 månedlige besøkende, er Twitch hovedsakelig populært blant spillere. Du ga live stream din spill her på Twitch eller kan snakke om favorittspillene dine og mer. Dette er igjen tilgjengelig som en gratis, så vel som den betalte plattformen hvor de gratis kontoene, se annonsene og de betalte, kommer til å nyte de annonsefrie videoene. Den betalte kontoen gir også noen av de ekstra fordelene som økt video lagring, chat-uttrykksikoner etc. Vær oppmerksom på at hvis du har en gratis konto på Twitch, kan du lagre dine livevideoer i bare 14 dager

Gikk jeg glipp av ditt favorittnettsted?

Link
Plus
Send
Send
Pin