Skip to main content

Nettleserutvidelser for å forbedre YouTube Streaming & Experience

Nettleserutvidelser for å forbedre YouTube Streaming & Experience

Geoffrey Carr

Som mange Internett-brukere har jeg vært avhengig av YouTube nylig. Mine abonnementer er så ute av kontroll; rulling gjør det ikke lenger, jeg må søke gjennom dem. Men når du ser mange YouTube-videoer, begynner du å løpe inn i problemer, ganske fort. Vi har lagt ut på å forbedre YouTube Buffering, Performance & Speed. I dag skal vi snakke om noen nettleserutvidelser og hurtige innstillinger for Chrome for å gjøre YouTube-opplevelsen bedre.

Forbedre YouTube Streaming & Experience

Den ypperlige størrelsen på YouTube virker uforståelig noen ganger, og med noe så stort, går det feil. Så her er noen av utvidelsene (de er tilgjengelige for de fleste moderne nettlesere, men jeg brukte Chrome til testingen min) som har forbedret min YouTube-opplevelse drastisk.

SmartVideo for å gjøre YouTube bedre

Bruk SmartVideo for å gjøre opplevelsen mye bedre. SmartVideo (Chrome, Firefox) er et av alt-i-ett-verktøyene som fungerer. Det er et par ting du kan gjøre med det. Herfra kan du konfigurere videoer ikke bare på YouTube-nettstedet, men også de som er innebygd på andre nettsteder.

 • Automatisk buffer: Du kan starte buffering så snart siden laster, noe som reduserer ventetiden. Hvis du har en rask tilkobling, kan du også spille av videoene automatisk. Det finnes mange bufferingsalternativer. SmartVideo kan starte avspilling etter at den har buffret en gitt prosentandel.
 • Hold på buffring: En av de beste funksjonene SmartVideo har er at den vil fortsette å buffere YouTube-videoer, selv om du har stoppet det. Etter en oppdatering for en stund siden, ble YouTube-videoer bare buffet et par sekunder når du stoppet den, uansett hvor lenge du stoppet den. SmartVideo bringer tilbake denne mye verdsatt funksjonen, så mens du går på kjøkkenet for å få litt popcorn, vil videoen bli lastet og klar for deg.
 • Video kvalitet: En annen flott funksjon som pleide å kreve en annen utvidelse. Du kan angi en standardoppløsning for å se alle YouTube-videoene. Dette igjen noe veldig nyttig som YouTube ville noen ganger laste videoer på 240p eller enda (gisp!) 144p mens det var mye båndbredde tilgjengelig.

Bonusutvidelser:

Disse to utvidelsene kombinert med ovennevnte tweaks vil i seg selv forbedre YouTube-opplevelsen drastisk, men her er noen flere utvidelser du bør sjekke ut.

 • Tekst Her av Rob W (Chrome, Firefox) vil vise deg tekster for YouTube musikkvideoer i de samme vinduene.
 • YouTube Smart Pause (Chrome, Firefox) vil pause videoen din når du bytter til en annen fane eller når den nåværende kategorien blir inaktiv.
 • Slå av lysene (Chrome, Firefox) fader ut alt på siden, bortsett fra at videoen gir deg en ekte kino-følelse.

Etter å ha testet et par forskjellige utvidelser, er disse de som jeg syntes å fungere best (YouTube-alternativer levde ikke opp til sprøytenarkomanen).

Ta en titt på disse YouTube-utvidelsene for Chrome for å forbedre seeropplevelsen også.

Gikk jeg glipp av noe? Du kan dele YouTube-arbeidsflyten din i kommentarene nedenfor.

Relaterte innlegg:

 • Forbedre YouTube Buffering, ytelse og hastighet på Windows PC
 • 10 beste Chrome-utvidelser å installere
 • Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere
 • Beste YouTube-utvidelser for Google Chrome for å forbedre seeropplevelsen
 • Beste Google Chrome-utvidelser for å øke hastigheten og forbedre nettleseropplevelsen

Link
Plus
Send
Send
Pin