Skip to main content

Slik deaktiverer du personverninnstillinger Erfaring ved pålogging i Windows 10

Slik deaktiverer du personverninnstillinger Erfaring ved pålogging i Windows 10

Geoffrey Carr

Når du oppretter en ny konto i Windows 10, kommer det opp med alternativer knyttet til personvern. For eksempel vil du se muligheten til å aktivere eller deaktivere Talegjenkjenning, Plasseringstjeneste, Finn min enhet, Inking og skrive, og så videre. Hvis du ofte trenger å opprette en testkonto i Windows 10 v1809, og du ikke vil gi dette alternativet, vil du kan deaktivere Personvern Innstillinger Erfaring ved pålogging i Windows 10 bruker dette enkle trikset.

Du kan bruke Registerredigering samt Gruppepolicy Editor for å få det gjort. Du må også logge inn som administrator før du følger disse trinnene. Det anbefales også å lage en sikkerhetskopi av Register-filer eller opprette et systemgjenopprettingspunkt før du foretar endringer.

Deaktiver Personvern Innstillinger Opplev ved pålogging i Windows 10

For å deaktivere personverninnstillinger Opplev ved pålogging i Windows 10, må du følge disse trinnene.

Bruke Registerredigering

Åpne Registerredigering ved å trykke Win + R-knappene sammen og navigere til denne banen;

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindowsOOBE

Hvis du ikke finner OOBE verdien på den nevnte banen, må du opprette den. For det, høyreklikk på Windows tasten og velg Nytt> Nøkkel. Gi det navnet som OOBE.

Høyreklikk på OOBE-verdien, velg Ny > DWORD-verdi (32-biters) og nev det som DisablePrivacyExperience.

Dobbeltklikk på DisablePrivacyExperience og sett verdien som 1.

Bruke Gruppepolicy Editor

For å deaktivere personverninnstillinger Opplev brukerlogging i Windows 10 ved hjelp av gruppepolicyredigerer, kan du følge disse trinnene

Åpne Gruppepolicyredigerer. For det, trykk på Win + R, skriv inn gpedit.msc og trykk Enter-knappen. Deretter naviger til denne banen:

Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > OOBE

På høyre side bør du finne en innstilling kalt Ikke start privatlivsinnstillingserfaring ved brukerkonto. Dobbeltklikk på den og velg aktivert.

Ikke glem å slå Søke om og OK knapper.

Det er alt!

Håper dette enkle trikset vil fungere for deg.

Link
Plus
Send
Send
Pin