Skip to main content

Slik deaktiverer du iPhone's CPU-spredning i iOS 11.3

Slik deaktiverer du iPhone's CPU-spredning i iOS 11.3

Geoffrey Carr

Apple har blitt brann nylig for å innrømme at de smelter CPU-hastigheter på iPhone med gamle batterier. Etter mye press fra både media og kunder, inkluderer selskapet en måte å deaktivere denne gasspjeldingen i iOS 11.3, som bør være tilgjengelig de neste ukene.

Merk: Vi jobber med nåværende beta akkurat nå, og derfor ser du det i bildene våre. Når oppdateringen faktisk ruller ut offisielt, vil vi være sikker på å teste den ut igjen og holde deg oppdatert.

Hva du kan forvente fra batteriets helsefunksjon

Den nye funksjonen, som kalles Battery Health, vil vise deg to enkle ting: batteriets maksimale kapasitet og "topp ytelse evne." Sistnevnte er det du leter etter hvis du er bekymret for CPU-gasspjelding.

For å få tilgang til dette nye alternativet, hopper du først inn i Innstillinger-menyen, og klikker deretter på "Batteri" -alternativet.

Hvis du er kjent med denne menyen i det hele tatt, bør du kunne finne det nye alternativet nesten umiddelbart: Batterihelse. Trykk på den for å se på alternativene dine her.

Det første alternativet her-Maksimal kapasitet - er i utgangspunktet en måte å måle batteriets helse på. Det lar deg vite den faktiske kapasiteten til batteriet ditt i forhold til sin helt nye tilstand. Mens en helt ny telefon vil bli 100%, vil dette nummeret begynne å falle mens telefonen er eldre og batteriet er slitt.

Den andre muligheten - Peak Performance Capability - vil gi deg beskjed hvis enheten din påvirkes av funksjonen slowdown ". Hvis batteriet for øyeblikket rapporterer at det" støtter normal topp ytelse ", har enheten aldri opplevd en uventet nedleggelse, så er du" Vær god å gå - ingen gasspor for deg. Vær glad - men det kommer en dag når du ikke vil være.

På grunn av en dag kan batteriet "ikke kunne levere den nødvendige toppkraften." Og når det skjer, vil det automatisk bruke Performance Management, som i utgangspunktet betyr at det vil redusere telefonens prosessor for å unngå tilfeldige avbrudd.

Hvis det skjer, får du muligheten til å deaktivere funksjonen. Når enheten er påvirket, vil det bli en forklaring på hva som skjer sammen med en knapp for å deaktivere funksjonen.

Når du gjør det, vær imidlertid oppmerksom på at du åpner deg opp til problemet med tilfeldige avbrudd. Uten denne spjeldingen kan telefonen din slå av uten advarsel. Og hvis det gjør det, vil telefonen aktivere "Performance Management" -spjeldingen. (Du kan ikke aktivere det manuelt, det vil bare aktivere seg hver gang du opplever en uventet nedleggelse.)

Hvis du ser Battery Health ukjent i stedet for de ovennevnte alternativene, så er det noe som skjer med batteriet, og du bør ta den joker inn for å få sjekket ut.


Selv om ytelsesadministrasjonen generelt ikke er en dårlig ide, gikk Apple ikke om å aktivere funksjonen på en gjennomsiktig måte, noe som rettmessig gled mange brukere på feil måte. Heldigvis gjør selskapet godt på sitt løfte om å levere en måte å angre noen CPU-gasspjeld forårsaket av batteriforringelse. Og ikke bekymre deg. Vi holder deg oppdatert ettersom denne oppdateringen ruller ut til offentligheten.

Bilder via Apple

Link
Plus
Send
Send
Pin