Skip to main content

Fjern autorun.inf fra USB med Autorun Eater

Fjern autorun.inf fra USB med Autorun Eater

Geoffrey Carr

Mer skadelig programvare i disse dager benytter seg av autorun.inf-fil taktikk, og som sådan er det behov for et verktøy som automatisk overvåker og fjerner mistenkelig autorun.inf filer som finnes i rotkatalogen til USB-stasjoner, før du får tilgang til stasjonen.

I de fleste tilfeller er "autorun.inf" -filer normalt, men ikke alltid, opprettet av skadelig programvare. Når en infisert stasjon er tilgjengelig på den tradisjonelle måten, utfører "autorun.inf" -filen malware og systemet blir smittet. De fleste antivirusprogrammer hjelper deg heller ikke med å fjerne "autorun.inf" -filene etter at de har ryddet opp skadelig programvare. Dette fører til at stasjonen ikke er tilgjengelig ved hjelp av den tradisjonelle måten å dobbeltklikke på.

Autorun Eater er et verktøy som gjør denne fjerningsarbeidet effektivt. Autorun Eater er IKKE et anti-virus, og heller ikke det som en. Autorun Eater er ment å jobbe side om side med AV-programmet

Autorun Eater kan:

- Oppdag og fjern mistenkelige "autorun.inf" -filer i sanntid - 'Oppdater' stasjonen til sin opprinnelige tilstand - Forhindre utilsiktet utførelse av ondsinnede filer med "autorun.inf" -filer - Hjelper deg med å fikse 3 vanlige registret endringer laget av ondsinnede filer

Homepage.

Addl leser: Måter å deaktivere automatisk avspilling av USB-stasjoner og lyd-CDer i Windows Vista Microsoft utgiver oppdatering for å begrense AutoRun i Windows Vista Endringer i AutoRun-funksjonen i Windows 7.

Link
Plus
Send
Send
Pin